Υποψήφιος για την ΟΧΕ ο Παπαγιαννόπουλος της Ακαδημίας

Ο Πατρινός τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των Σπορ και καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος με ειδικότητα στην χειροσφαίριση (κατέχει και δίπλωμα διαιτησίας χειροσφαίρισης)  νυν αντιπρόεδρος της ΤΕΧ Πελοποννήσου, παλιότερα διεθνής αθλητής και  διακλιμακιακός προπονητής Ν.Δ. Πελοπ/σου (από το την περίοδο 1990-1997), θα είναι ανάμεσα στους πέντε υποψηφίους  για αναπληρωματικό μέλος στο νέο Δ.Σ. της ΟΧΕ στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 σε αίθουσα του εθνικού γυμναστηρίου Μίκρας, στην Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Γιάννης Παπαγιαννόπουλος είναι ο μοναδικός συμπολίτης μας που διαχρονικά ασχολείται με το άθλημα της χειροσφαίρισης για 36 χρόνια από το 1980 (ως αθλητής) που πρώτο έκανε την εμφάνιση του ως άθλημα στην πόλη μας έως και σήμερα, κατόπιν δίδαξε ως καθηγητής στο αθλητικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Πάτρας, προπονητής σε διάφορες ομάδες της πόλης μας, ενώ ως αθλητής έχει αγωνισθεί στον Α.Ο. Έσπερο Π., αθλητής του Α.Σ.  Ιωνικού Ν.Φ.  όταν κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος την περίοδο 1986-87, Γ.Ε. Αργολίδας, Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, Α.Σ. Ηρακλή Π., Α.Γ.Ο. Ήφαιστο Π. και τελείωσε την καριέρα του στην Α.Ε.Π. Ακαδημία των Σπορ. Ήταν ο εμπνευστής της ιδέας των τουρνουά μίνι που διεξάγονταν  υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Γεωργίου.

Τέλος αρκετές φορές έως σήμερα ήταν εισηγητής επιμόρφωσης στους καθηγητές των σχολείων του Ν. Αχαΐας για το μάθημα της  χειροσφαίρισης, ενώ έχει ασχοληθεί και με το αθλητικό μάνατζμεντ (παρακολούθηση σεμιναρίων, επιμορφωτής)  ως επιστημονικός υπεύθυνος σε ΚΕΚ  για κατάρτιση στελεχών.