Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Έσπερου

Οι ακαδημίες του Έσπερου ΑΟΠΑ ξεκίνησαν την χειμερινή τους λειτουργία σε φουλ ρυθμούς από τις 3 Σεπτεμβρίου.
Τα group έχουν ολοκληρωθεί και είναι συγκροτημένα ανάλογα με την ηλικία ,την μπασκετική ετοιμότητα  και την εμπειρία των παιδιών.
«Μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε λόγω του γνωστού γηπεδικού προβλήματος οι γονείς των παιδιών που είχαμε την περσινή χρονιά εκτίμησαν την ποιότητα και την προσπάθεια όλου του team των ακαδημιών, προπονητών και παραγόντων και μας τίμησαν με την επανεγγραφή τους κατά 100%» τονίζει η εκ των υπευθύνων του σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος της ακαδημίας, Μόνικα Αθανασοπούλου και πρόσθεσε: « Βρεθήκαμε και βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να μην μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλους όσους θέλησαν να έρθουν στις ακαδημίες του Έσπερου ΑΟΠΑ  λόγω έλλειψης ωρών προπόνησης ,αλλά η προτίμηση τους μας τιμά και μας δίνει  δύναμη και κίνητρο να βρούμε λύσεις».
Τα αγωνιστικά group μίνι, παμπαίδων, Α΄παιδικό, Β΄παιδικό -κορασίδων έχουν συγκροτηθεί και ξεκίνησαν προπονήσεις, υπό την επίβλεψη του Κώστα Πετρόπουλου, που είναι ο επικεφαλής ακαδημιών και τεχνικός διευθυντής. Στο team ανήκουν οι Βαγγέλης Φλωράτος, Μόνικα Αθανασοπούλου, Ηλίας Ζάγκος, Κώστας Νταβλούρος, Κωνσταντίνα Μαραβέλια, Χρήστος Παπαγιαννόπουλος και Petar Petrovic.
Οι νέοι προπονητές που εντάχθηκαν στο team των ακαδημιών  προσαρμόστηκαν αμέσως στη φιλοσοφία  του Έσπερου ΑΟΠΑ  που είναι η σκληρή δουλειά ,το υψηλό επίπεδο μάθησης ,το οικογενειακό κλίμα και όλες οι μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν το προπονητικό team των Ακαδημιών του Συλλόγου μας να ξεχωρίζει όλα τα χρόνια.