«Βόμβα»: Νίκη χωρίς αγώνα κόντρα στον Παναργειακό η Παναχαϊκή;

Τεράστια είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα του Παναγειακού λίγο πριν την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Σήμερα έχουμε 28 Αυγούστου και στις 11 Σεπτεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα. Στην ομάδα του Άργους, δεν υπάρχει διοίκηση και φυσικά κανείς ποδοσφαιριστής! Παρόλα αυτά, συμμετείχε στην προχθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την νέα περίοδο.

Άνθρωποι που συμμετείχαν σε προηγούμενες διοικήσεις έχουν σχεδόν καθημερινές επαφές όλο το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί αυτός που θα τεθεί επικεφαλής και που θα πρέπει παράλληλα να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό σε ρευστό για τις πρώτες ανάγκες.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό η Παναχαϊκή, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναργειακό στις 11 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, να μην παίξει καν, παίρνοντας το τρίποντο στα χαρτιά. Φυσικά, κάτι τέτοιο έχει και τα αρνητικά του, καθώς η Πατρινή ομάδα έχει ανάγκη από παιχνίδια στα πόδια της για να είναι πλήρως έτοιμη για τη νέα σεζόν. Με βάση την είδηση αυτή, δεν αποκλείεται να κανονιστεί και νέο φιλικό εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αγγελόπουλος