Τσιάρας: «Θέλουμε την πρόκριση και τον κόσμο»

Εβδομάδα καθοριστική σε ότι αφορά την πορεία των «μελανόλευκων» στο κύπελλο Ελλάδας είναι αυτή που ξεκίνησε, κάτι που συμμερίζεται απόλυτα και ο Γιώργος Τσιάρας, που μίλησε στην εφημερίδα «Match».

«Είναι λογικό να θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο όσο πιο πολύ γίνεται, όχι μόνο για λόγους πρεστίζ και γοήτρου, αλλά και για να έχουμε τη δυνατότητα μέσα από αυτά τα επίσημα παιχνίδια να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα», ήταν η εισαγωγή του πολύπειρου φόργουορντ. Ο οποίος συνεχίζοντας υπογράμμισε με νόημα: «Εκείνο που προέχει είναι ο Κόροιβος με τον οποίο θα παίξουμε στην έδρα μας. Καλούμε όλους τους οπαδούς μας να έλθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν για να προκριθούμε, ξέρουμε δε ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό το φιλικό που δώσαμε πρόσφατα στην Περιβόλα».

Όσο για το πρωτάθλημα, το ξεκίνημα του οποίου πλησιάζει, ο Τσιάρας δεν «κρύφτηκε»: «Με βάση και την κλήρωση που έχει γίνει, πρέπει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική να είμαστε σε απόλυτο βαθμό έτοιμοι. Δουλεύουμε γι’ αυτό, προσπαθούμε καθημερινά με το τεχνικό τιμ, θέλει όμως το χρόνο του καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα», ήταν τα λόγια του.»

Διαιτητές του αγώνα των «μελανόλευκων» με τον Κόροιβο που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 5μ.μ. θα είναι οι Πηλοίδης, Β. Τσώνος και Θεονάς.