Την Κυριακή τα προκριματικά του πινγκ-πονγκ

Τη Κυριακή 13/11/2016 θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι η Προκριματική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση Ανδρών – Γυναικών. Πρόκειται για τους πιο σημαντικούς αγώνες σε περιφερειακό επίπεδο, αφού συμμετέχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της Δυτικής Ελλάδας και ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος για τις θέσεις πρόκρισης που οδηγούν στη τελική φάση του πρωταθλήματος.

Γι΄αυτό αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλοι του αθλήματος στις κερκίδες του σταδίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις που θα γίνουν.

Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 80 άνδρες και 19 γυναίκες που θα διεκδικήσουν 3 και 2 προκρίσεις, αντίστοιχα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι η μόνη που είχε αύξηση στις συμμετοχές, καθώς στις άλλες περιοχές οι φετινές δηλώσεις ήταν λιγότερες από τα προηγούμενα χρόνια.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί για τους άνδρες και στις 3 το μεσημέρι για τις γυναίκες και θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες από Πάτρα, Κόρινθο, Ζευγολατιό, Λουτράκι, Ξυλόκαστρο, Πύργο, Αμαλιάδα και Λεχαινά.