Τη… γλίτωσαν Παναιγιάλειος και Ζάκυνθος

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έθεσε στο αρχείο την υπόθεση του «ύποπτου» αγώνα Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος

Δεν βρέθηκαν επαρκείς ενδείξεις για να στοιχειοθετήσουν υπόθεση ότι το εν λόγω παιχνίδι ήταν χειραγωγημένο για στοιχηματικούς λόγους και μπήκε στο αρχείο. Η υπόθεση εξετάστηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε να την θέσει στο αρχείο, λόγω έλλειψης επαρκών ενδείξεων

Με δελτίο Τύπου, η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενημέρωσε σχετικά:

Από την «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» γίνεται γνωστό πως η υπόθεση του φερόμενου ως χειραγωγημένου για τοιχωματικούς λόγους αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της Ζακύνθου, που είχε διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2016 στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, στο πλαίσιο της 33ηςαγωνιστικής τού πρωταθλήματος της Football League, και είχε λήξει με σκορ 2-0, τίθεται πλέον στο αρχείο.

Πιο συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθ. 63/2016 απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αφού πρώτα μελέτησε όλα τα στοιχεία τού εν λόγω φακέλου, αποφάνθηκε πως δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις που να στοιχειοθετούν εμπλοκή κάποιων εκ των συντελεστών σε χειραγωγημένο για στοιχηματικούς λόγους αγώνα, θέτοντας έτσι οριστικά στο αρχείο την υπ’ αριθ. 14/6/2016 πειθαρχική δίωξη από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.