Θετικοί από τη Συμμαχία για τον τάπητα

Ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση μελών της Ερασιτεχνικής με αυτά της Παναχαϊκής Συμμαχίας ήταν η τοποθέτηση του πλαστικού τάπητα στο βοηθητικό γήπεδο της Αγυιάς.

Παρόντες για την ομάδα ήταν ο Κώστας Κατσουράνης μαζί με τους Γιώργο και Τάκη Κυριακόπουλο και τον Φίλιππo Ανδρεόπουλο, ενώ από την ΠΓΕ οι Γερόλυμος, Τσαούσογλου και Πετράτος.

Συζητήθηκαν αρκετά θέματα, με βασικά αυτά της βελτίωσης των χώρων του γηπέδου της Αγυιάς. Στο βασικότερο, αυτό της τοποθέτησης του πλαστικού τάπητα, και οι δυο πλευρές ήταν σύμφωνες πως θα βοηθούσε πολύ η ύπαρξή του, ενώ από την Ερασιτεχνική το θέμα παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.

Αγωνία για το προπονητικό γήπεδο

Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια ενημέρωση για τελική συμφωνία με το «Κτήμα Γουρδούπη» και αυτό κυρίως γιατί η Παναχαϊκή Συμμαχία ψάχνει μήπως βρεθεί κάποια λύση πιο κοντά στην Πάτρα μέχρι και την τελευταία στιγμή (υπάρχει και ο αγώνας αύριο). Μάλιστα, πηγές ανέφεραν πως αν το βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού είναι γρήγορα έτοιμο, ίσως οι «κοκκινόμαυροι» δε χρειαστεί να ξενιτευτούν για τις καθημερινές προπονήσεις τους.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αγγελόπουλος