«Θα είμαστε Αγυιά στην ώρα μας»

Αγώνας δρόμου γίνεται από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για να είναι το γήπεδο της Αγυιάς έτοιμο την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη. Όλοι οι φίλοι της ομάδας, αλλά κυρίως οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές, θέλουν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στο «σπίτι» τους, καθώς εκτός του ότι το χαώδες Παμπελοποννησιακό Στάδιο δε μπορεί να γίνει ποτέ έδρα, χάνουν και έσοδα από τα εισιτήρια που θα είναι σαφώς περισσότερα στο ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς.

Από τη διοίκηση της ομάδας τονίζουν πως θέλουν να τελειώσει αυτό το «μαρτύριο» της έδρας γρήγορα, καθώς η Αγυιά μπορεί να μετατραπεί ξανά σε «κλουβί» και όλοι οι αντίπαλοι της Παναχαϊκής να νιώθουν πως παίζουν όντως εκτός έδρας.

Στην επικοινωνία μας με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το γηπεδικό θέμα, εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και η Παναχαϊκή θα φορέσει τα καλά της στις 6 Νοεμβρίου, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορική της έδρα κόντρα στον ΠΑΟ Λουτρακίου.

Να θυμίσουμε πως η διοίκηση έχει υποσχεθεί πως τη μέρα της μεγάλης επιστροφής οι παίκτες θα φορούν και την αυθεντική «κοκκινόμαυρη» ριγωτή φανέλα, που τόσο πολύ περιμένει να δει και ο κόσμος…

Ρεπορτάζ: Μάριος Αγγελόπουλος