Συνεργασία Προμηθέα με «Φροντίδα»

Μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είχε επίσημη ανακοίνωση των νεοφώτιστων στην Α1 εθνική μπάσκετ γύρω από τα μεταγραφικά τελευταία αποκτήματα που εκκρεμούν όμως ο Προμηθέας έκλεισε συμφωνία εξαιρετικά σημαντική, σε ότι αφορά την ιατρική περίθαλψη όλων των τμημάτων του για τη νέα περίοδο.

Συμφωνία που υλοποιήθηκε με το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ», το οποίο μάλιστα κι αυτό είναι το πολύ σημαντικό, δεν θα καλύπτει τη νέα αγωνιστική περίοδο μόνο την ανδρική ομάδα του Προμηθέα, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες των Αχαιών (παιδικό-εφηβικό).

Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ σημαντική συμφωνία των διοικούντων του Προμηθέα, που πιστοποιεί και την μεγάλη βαρύτητα που δίνουν και στα τμήματα υποδομών, φροντίζοντας και σε αυτά όλα να λειτουργούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα για το θέμα αυτό, αναφέρει τα παρακάτω:

«Η διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ», το οποίο θα καλύψει ιατρικά τους αθλητές όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου (Ανδρικό, Εφηβικό, Παιδικό) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η διαγνωστική μονάδα με την επωνυμία «Φροντίδα Υγείας» στεγάζεται στην οδό Αγίου Ανδρέου 66 και παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, σεβόμενη τις ανθρώπινες αξίες και διαφυλάσσοντας υψηλό βαθμό αξιοπιστίας και ακεραιότητας στις υπηρεσίες υγείας».