Συνεχίζεται η αναβολή; Αλλάζει ο σχεδιασμός

Όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις πλάτες του ταλαιπωρημένου Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν πάει τη χώρα χρόνια πίσω στο άθλημα. Η αναβολή που αποφασίστηκε από την Ομοσπονδία με τη σύμφωνη γνώμη του κράτους φέρνει τις ομάδες αρκετά πίσω στον προγραμματισμό τους, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί η απραξία και την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά, αυτό δε θα συμβεί μόνο στις μεγάλες κατηγορίες, αλλά και στη Γ’ Εθνική, εκεί που τα… κουκιά και οι μέρες των αγώνων είναι μετρημένες. Έτσι, εκτός από την αναβολή του Κυπέλλου την Κυριακή, οι ομάδες πιθανολογείται πως δεν θα έχουν αγώνα ούτε την επόμενη εβδομάδα για το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως όλος ο σχεδιασμός θα πάει μια εβδομάδα μετά. Εκτός από αυτό, οι σύλλογοι θα είναι αναγκασμένοι να παίξουν και την αγωνιστική του Κυπέλλου σαν εμβόλιμη κάποια Τετάρτη.

Μένει να δούμε αν όλο αυτό θα επηρεάσει και τους ποδοσφαιριστές, που είναι αναγκασμένοι να εκτελούν τις εντολές κάποιων ανεγκέφαλων που πιστεύουν πως με το να βάλουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι κάποιου διαιτητή ή παράγοντα θα αλλάξουν προς το καλύτερο το χώρο του ποδοσφαίρου…

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελόπουλος