«Σιγοψήνεται» κάτι καλό…

του Μάριου Αγγελόπουλου

Μπορεί η Παναχαϊκή στη Βάρδα να άφησε υποσχέσεις, η Παναχαϊκή στην Αχαγιά όμως άρεσε ακόμα περισσότερο.

Υπάρχουν πολλά δεδομένα στους «κοκκινόμαυρους» αυτή τη στιγμή: πρώτον, η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα, είναι συμπαγής και μετά από πολλά χρόνια δεν ακούγονται μουρμούρες για πιθανά λάθη ή παραλείψεις. Δεύτερον, γίνεται δουλειά στις προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα, καθώς ελάχιστες θέσεις είναι καπαρωμένες για την αρχική ενδεκάδα. Τρίτον, ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελαν να έχουν στις «μηχανές» τους πολλές ομάδες (στη Superleague, αλλά και στο εξωτερικό) και δυναμώνει με την παρουσία του το κύρος και τη δυναμική του συλλόγου. Τέταρτον, ο κόσμος και οι οργανωμένοι δήλωσαν ήδη το παρόν στη φετινή προσπάθεια, κάτι που έχει τεράστια ανάγκη η Παναχαϊκή, αλλά και η Πάτρα γενικότερα.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως κάτι δείχνει να αλλάζει στη φετινή προσπάθεια. Τέσσερα δεδομένα που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν ούτε στο ελάχιστο, μπορούν να κάνουν τη διαφορά, σε μια κατηγορία όπου η Πατρινή ομάδα ξεκινά ως το φαβορί. Έναν τίτλο που φυσικά μπορεί να αντέξει, καθώς είναι η ιστορικότερη ομάδα απ’ όσες μετέχουν (και μια από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα). Τίποτε δεν θα είναι εύκολο όμως, καθώς όλοι θα θέλουν να κερδίσουν το φαβορί. Στο γήπεδο θα φανούν όλα και μέχρι ώρας η Παναχαϊκή δεν έχει αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης.

Μέσα στην εβδομάδα θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν (φανέλες, νούμερα, διαρκείας, αγιασμός, συνέντευξη τύπου), με το σχέδιο για τη μεγάλη Παναχαϊκή να έχει μπει ήδη σε τροχιά…