Σε τροχιά πλέι-οφ

Μια χαρά είναι η μέχρι στιγμής πορεία του Προμηθέα στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής, σε ότι αφορά τον βαθμολογικό απολογισμό. Η πατρινή ομάδα που ας μην ξεχνάει κανείς ότι είναι νεοφώτιστη και πρωτοεμφανιζόμενη στα μεγάλα σαλόνια, μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει φθάσει ήδη σε ένα σημαντικό επίτευγμα. Να μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, ήττες όμως με αντιπάλους ΠΑΟ, Άρη και Κολοσσό (στη Ρόδο).

Κι επειδή οι αριθμοί τις περισσότερες φορές λένε την αλήθεια, έτσι λοιπόν ο Προμηθέας έχει αρχίσει να βάζει γερές βάσεις στον πρώτο και κυρίαρχο στόχο του, να ξεμπλέξει από τις όποιες περιπέτειες μια ώρα αρχύτερα. Ήδη έχει δυο νίκες παραπάνω από τις ομάδες που βρίσκονται στη διακεκαυμένη ζώνη της κατάταξης, διαφορά που σίγουρα δεν είναι μεγάλη αλλά επ’ ουδενί δεν μπορεί να θεωρηθεί και αμελητέα.

Μάλιστα ο Προμηθέας είναι σε θέση ακόμη και να μεγαλώσει την απόσταση από τα χαμηλά της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, μιας και στο «Τόφαλος» έχει να υποδεχθεί Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Κύμη και Κόροιβο, με τον στόχο του 4/4 να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μισό θα έχει 6 ματς εντός και 7 εκτός, όμως η εξασφάλιση της παραμονής μπορεί να υλοποιηθεί αρκετά πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.