«Σε… συναγερμό για 40 λεπτά»

Τις προγραμματισμένες δηλώσεις στο blog του στον ΕΣΑΚΕ έκανε ο Άγγελος Τσάμης, μιλώντας για τη σημαντική νίκη επί του Λαυρίου και τη δύσκολη συνέχεια σήμερα (17:00) εκτός έδρας με την ΑΕΚ:

«Η ομάδα μου προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο Λαύριο, εντός έδρας και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Ήταν ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν και το οποίο μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο γήπεδό μας, γεμίζοντας για μια ακόμη φορά τις κερκίδες.

Αυτήν την εβδομάδα παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάμε στην Αθήνα και να παίξουμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η αναμέτρηση απαιτεί υψηλή συγκέντρωση από όλους μας και θα αποτελέσει, παράλληλα, μια καλή ευκαιρία για να δούμε τις δυνατότητές μας.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία και κόσμο και ειδικά φέτος κάνει φοβερή προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε όλοι σε συναγερμό και στα 40΄ του αγώνα, γιατί ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι που στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι.»