Σχεδιασμός εκδηλώσεων και επετειακής φανέλας στον Απόλλωνα

Την ίδια ώρα που το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα Carna προσπαθεί να κλείσει τις «τρύπες» στο ρόστερ της ομάδας, η διοίκηση δίνει το δικό της αγώνα προκειμένου να ετοιμαστούν όλες οι εκκρεμότητες και να ανακοινωθούν οι εκδηλώσεις του εορτασμού των 90 ετών που γιορτάζει φέτος ο σύλλογος από την ίδρυσή του.

Μέλη της διοίκησης ασχολούνται μόνο με αυτό τις τελευταίες μέρες και οι ιθύνοντες της ομάδας ετοιμάζουν μια σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να τιμήσουν τη λαμπρή ιστορία της «μελανόλευκης» ομάδας με κάθε επισημότητα.

Στα πλάνα τον «μελανόλευκων» είναι στις αρχές του Σεπτέμβρη να διοργανωθεί μια μεγάλη εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο λέγεται πως θα είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση όπου η οικογένεια του Απόλλωνα θα ευχαριστήσει και τους χορηγούς που όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό της ομάδας.

Εκτός από το επετειακό σήμα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα έχουν παραγγείλει επετειακή φανέλα που θα φορά η ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League, φανέλα που θα είναι συλλεκτική και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να την προμηθευτούν με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων από την μπουτίκ του συλλόγου.

Σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις αλλά και τα αποκαλυπτήριά της θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Απόλλωνα κινούνται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου η εκδήλωση να είναι αντάξια της ιστορίας του πατρινού συλλόγου.