Σ. Παγουράς της ΕΑΠ: «Απαιτούμε σεβασμό!»

Η ΕΑΠ έχασε στο φινάλε της αναμέτρησης στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής από την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ –Η, αλλά ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αγίου Διονυσίου, Σπύρος Παγουράς, με σχόλιο του στην προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε:

«Νιώθω υποχρέωση να πω ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα μας και στο προπονητικό τιμ για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα εκεί δίπλα μας και συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαϊκής για την νίκη της.

Έχω να πω όμως και το εξής : Ας μας απαντήσουν οι διαιτητές αν παίζαμε στην ΕΑΠ και η κερκίδα μας πέταγε νερό σε αντίπαλο παίκτη η πανηγυρίζαμε 5 δεύτερα πριν τη λήξη και έμπαιναν μέσα το λιγότερο που θα έκαναν θα μας τιμωρούσαν 3 ή 4 αγωνιστικές.

Λοιπόν κύριοι σας υπενθυμίζω ότι η ΕΑΠ έχει τεράστια ιστορία και απαιτούμε σεβασμό και προσοχή προς το σωματείο μας αλλιώς θα είσαστε εσείς υπεύθυνοι για την συνέχεια. Τα σχόλια δικά σας. Κλείνοντας να ξαναπώ μπράβο στην ομάδα μας και καλή συνέχεια σε όλους.»