Ψάχνει μεγάλο φιλικό

Οι άπειρες αλλαγές στο πρόγραμμα της Παναχαϊκής που απορρέουν από τις αποφάσεις που πήρε η ΕΠΟ για το πρωτάθλημα και Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, ίσως αλλάξουν όλο το σχεδια-
σμό για τον Δεκέμβρη που είχε η Πατρινή ομάδα. Εκτός, λοιπόν, από το παιχνίδι που όρισε η Ομοσπονδία την Τετάρτη, άλλαξαν και οι ημερομηνίες του Κυπέλλου.
Το παιχνίδι με τον Αιολικό στην Αγυιά που ήταν να γίνει στις 13 του μήνα μεταφέρθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου και ημέρα Τετάρτη, ενώ αν οι «κοκκινόμαυροι» προκριθούν στην 3η φάση, θα παίξουν εκτός έδρας με Ζευγολατιό ή Παναργειακό στις 21 του Δεκέμβρη και πάλι Τετάρτη.

Έτσι, οι δυο ομάδες που θα παίξουν τον τελικό Κυπέλλου για τον 3ο όμιλο (βγαίνει μια φιναλίστ από κάθε όμιλο), θα είναι γνωστές πριν την αλλαγή του χρόνου, με την Παναχαϊκή να θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος και σε αυτή τη διοργάνωση. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας κόντρα στον Αιολικό έχει αρχικά οριστεί στις 14:00 το μεσημέρι, αλλά είναι σχεδόν δεδομένο πως η ομάδα της Μυτιλήνης θα ζητήσει (όπως είχε κάνει και πριν την αναβολή) αλλαγή ώρας, με πιθανότερη τις 11:00 το πρωί, για λόγους μετακίνησης από και προς το λιμάνι του Πειραιά.

Θέλει φιλικό αλλά…

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η θέληση της Παναχαϊκής Συμμαχίας να κάνει τα επίσημα «εγκαίνια» για την επιστροφή της Αγυιάς κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αυτό βέβαια ήθελαν όλοι στην ομάδα να γίνει πριν την αλλαγή του χρόνου, όμως όπως ήρθαν τα πράγματα με τις αλλαγές στο πρόγραμμα, οι συνθήκες εύρεσης μιας ομάδας «όνομα», ολοένα και δυσκολεύουν, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη.

Γίνονται προσπάθειες, αλλά αν η Παναχαϊκή περάσει στο Κύπελλο, το πιθανότερα σενάριο αναφέρει πως πάμε για το 2017. Φυσικά, μέσα στις γιορτές που έρχονται είναι σίγουρο πως η «κοκκινόμαυρη» διοίκηση θα επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στους φίλους της στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και σε διάφορα άλλα event που θα διοργανωθούν εντός των τειχών της πόλης.