Προμηθέας: Ζήτησε το All-Star Game!

Με τέτοιο «παλάτι» που διαθέτει πλέον (Δ. Τόφαλος), είναι λογικό ο Προμηθέας και πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΠΕΑΚ να θέλει να το αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άλλωστε, έχει κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυση που αξίζει τον κόπο να την απολαύσουν οι πατρινοί και σε άλλες σημαντικές διοργανώσεις, πέρα των εντός έδρας αγώνων του στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής.

Έτσι, οι πληροφορίες της εφημερίδας «Match» θέλουν Προμηθέα και ΠΕΑΚ να βρίσκονται σε μια διαρκή επικοινωνία μήπως και επαναφέρουν στη δράση έναν πολύ μεγάλο θεσμό που στην Ελλάδα έχει «σιωπήσει» τα τελευταία χρόνια, όταν παγκοσμίως στα μεγάλα πρωταθλήματα παραμένει μια μοναδική γιορτή.

Μιλάμε φυσικά για το Ολ Σταρ Γκέιμ του ΕΣΑΚΕ και με τον Προμηθέα να έχει προσεγγίσει την διοργανώτρια αρχή, δείχνοντας ένα πρώτο ουσιαστικό ενδιαφέρον για να γίνει φέτος κανονικά η γιορτή στην Πάτρα και το «Τόφαλος». Αρνητική δεν είναι για κάτι τέτοιο ούτε η ΕΟΚ, παρότι δεν μιλάμε για δική της διοργάνωση, έχει όμως κι αυτή τις δυνατότητες να «σπρώξει» προς μια τέτοια κατεύθυνση.