Προμηθέας: Πρώτο «θύμα» τραυματισμών ο Γερομιχαλός

Το πρώτο φιλικό του Προμηθέα Πάτρας με τον ΠΑΟ είχε και τις… άτυχες στιγμές του, αφού κατά τη διάρκειά του και σε μια προσπάθεια για να σκοράρει ο Αμερικάνος Μακένζι Μουρ τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Ο Βετούλας περίμενε αργά χθες το απόγευμα να δει το τι θα έδειχναν οι ιατρικές εξετάσεις, ευχόμενος όλα να πάνε καλά και να μην είναι κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό, που θα κρατήσει εκτός δράσης τον Αμερικάνο παίκτη.

Κι αυτό καθώς στον Προμηθέα ήδη είναι τραυματίας ο Γερομιχαλός με πρόβλημα στη μέση και με τον παίκτη όχι μόνο να μην αγωνίζεται στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά να παίρνει και το δρόμο της επιστροφής για την Πάτρα προκειμένου να συνεχίσει κανονικά τη θεραπεία του.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στην αποστολή που το πρωί της Τετάρτης θα «πετάξει» για την Γερμανία και τη θέση του θα πάρει ο νεαρός και ταλαντούχος Βύρλας, με απόφαση του Βετούλα.

Όσο για τον Φαγιέ, το πρωί της Κυριακής μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους συμπαίκτες του και λογικά θα πάει χρόνο συμμετοχής, έστω και λίγο, στα δυο φιλικά τεστ της Γερμανίας.