Προχώρησαν στο Κύπελλο ΕΑΠ και Απόλλωνας

Εύκολο απόγευμα είχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ, η οποία επικράτησε με 3-1 σετ του Απόλλωνα Καλαμάτας. Έτσι οι «μελανόλευκες» πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η πατρινή ομάδα δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο να επιβάλλει το ρυθμό της και να πάρει τη νίκη. Και μπορεί να μην είναι στόχος το κύπελλο για τις πατρινές ομάδες γενικότερα, ωστόσο η κάθε νίκη μόνο θετικές επιδράσεις μπορεί να έχει.

Άνετα και ο Απόλλωνας

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα επικράτησε με 3-1 (25-22, 16-25, 25-22, 15-25) σετ της Παναχαϊκής και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κοκκινόμαυρες» κατάφεραν κατά διαστήματα να κοντράρουν το παιχνίδι, απέναντι στα κορίτσια του Γιώργου Λυκούδη που αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Από εκεί και πέρα και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και θέσεις εν όψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, όπου συμμετάσχουν.