Πολλές οι ευχαριστίες της Παναχαϊκής Συμμαχίας

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Παναχαϊκή Συμμαχία:

«Η Παναχαϊκή Συμμαχία και προσωπικά ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους μόχθησαν κυριολεκτικά νυχθημερόν προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή στην Αγυιά.

Μεταξύ άλλων ευχαριστούμε τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Καυκά, τον υπεύθυνο του γηπέδου της Αγυιάς Αηδόνη Νάτση, τους ηλεκτρολόγους, τους ελαιοχρωματιστές και τους απλούς εργάτες που κατέθεσαν την ψυχή τους για να είμαστε πιστοί στο ραντεβού της μεγάλης επιστροφής στην ιστορική μας έδρα.

Όλες οι εργασίες του γηπέδου δεν θα είχαν καταστεί εφικτό να ολοκληρωθούν εάν δεν συνεισέφεραν τα μέγιστα και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας οι οποίοι εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια πρόσφεραν τον καλύτερο τους εαυτό για να ξαναγίνει όμορφο το «σπίτι» μας…!

Σας ευχαριστούμε όλους!»

Ευχαριστίες και στον Μητροπολίτη

«Όλα τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας και ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Κατσουράνης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που τίμησε με την παρουσία του, την Κυριακή στο Στάδιο της Αγυιάς, ολόκληρη την Παναχαϊκή οικογένεια και τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η παρουσία του Μητροπολίτη μας, που ήρθε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της ομάδας μας, ήταν ιδιαίτερα συμβολική και έδωσε σε όλους μας μεγάλη χαρά.

Τον Μητροπολίτη μας συνόδευε ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε να δώσει το παρόν στην μεγάλη μας επιστροφή!»