Ποιοι είναι στο όριο αποχώρησης τον Γενάρη

Είναι δεδομένο πως σιγά-σιγά οι πάνω από 30 παίκτες που έφτασε να έχει το ρόστερ της Παναχαϊκής πριν λίγες εβδομάδες, θα αρχίσουν να μειώνονται, καθώς το πλάνο για την ερχόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με δεδομένη την πρώτη θέση που άπαντες ευ- ελπιστούν να κατακτήσει η «κοκκινόμαυρη» ομάδα στο τέλος της χρονιάς.

Έτσι, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία δοκιμάζοντας με τον Παναργειακό κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο μέχρι ώρας στη σεζόν. Από τις αρχές του 2017 εκτός από μεταγραφική ενίσχυση, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν 4-5 αποχωρήσεις, είτε με παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, είτε με αποδεσμεύσεις.

Ποιοι «κινδυνεύουν»

Με βάση τα τωρινά δεδομένα και τα λεπτά που έχουν αγωνιστεί, σχεδόν βέβαιο είναι πως δύσκολα θα συνεχίσουν στην Παναχαϊκή την ερχόμενη σεζόν οι Δημητρίου, Βασιλείου και Καθάριος. Παρότι και οι τρεις ήρθαν με στόχο να χτυπήσουν την ενδεκάδα, δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους. Στα… κόκκινα είναι και οι Χούσα, Παπαδόπουλος, αλλά με την καλή τους και γεμάτη παρουσία χθες ίσως κερδίζουν κάποιους παραπάνω πόντους. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Αργυρόπουλος, αλλά από τη στιγμή που έδειξε πως είναι υγιής υπολογίζεται κανονικά. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός ο νεαρός Κωνσταντακόπουλος με στόχο να πάρει παιχνίδια και να ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά, όπως και ο Πατάπης.

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελόπουλος