Πάνε Βάρδα και μετά Αγυιά οι οργανωμένοι

Εκδρομή στη Βάρδα για να βρεθούν δίπλα στην ποδοσφαιρική Παναχαϊκή, αλλά και δίπλα στο βόλεϊ θα είναι οι οργανωμένοι φίλοι των «κοκκινόμαυρων». Όπως ανακοίνωσαν οι Nortenos:

«Απόλυτα «κοκκινόμαυρη » η προσεχής Κυριακή (23/10) .Η ομάδα μας δίνει δύο πολύ σημαντικούς αγώνες και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά με τα κοκκινόμαυρα.Αρχικά ,ο σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Βάρδα(15:00),εκεί που αντιμετωπίζουμε την τοπική ομάδα με την οποία βρισκόμαστε μαζί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.Με νίκη, η ομάδα μας θα βρεθεί μόνη πρώτη στον πίνακα .Η εκδρομή(μετάβαση & επιστροφή) θα κοστίζει 5 ευρώ για τα μέλη και 7 ευρώ για τα μη μέλη!
Πληροφορίες και εγγραφές Τετάρτη και Παρασκευή 21.30-24.00 στα γραφεία μας Κιλκίς 79-81
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948347527.

Την ίδια ημέρα στις 19.00 η ανδρική ομάδα βόλει ,που εκπροσωπεί τον σύλλογο και την πόλη στην Α1 Εθνική βόλεϊ-Volleyleague για τρίτη φορά,ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην ΠΑΤΡΑ-ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΓΥΙΑΣ απέναντι στον δευτεραθλητή ολυμπιακό.Η φετινή ομάδα ,φανερά πιο ενισχυμένη αγωνιστικά σε σχέση με πέρσυ ,είναι έτοιμη να διεκδικήσει μεγαλύτερες επιτυχίες σε σχέση με την 8η θέση της σεζόν 2015-2016.Οι διοικούντες έχουν τονίσει πως η φετινή ομάδα είναι χτισμένη για να διεκδικήσει ακόμα και την ευρωπαϊκή έξοδο.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ. Απο την μεριά μας ελπίζουμε έστω και αργά να βρεθεί λύση στο γηπεδικό κομμάτι και η ομάδα να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια στο σπίτι της ,στην ΑΓΥΙΑ ,εκεί που είναι η δύναμη της .

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ .ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α1 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ολυμπιακό.

ΝP-NF -Π.Γ.Ε 1891″

800 εισιτήρια τύπωσε ο ΠΑΟ Βάρδας

Αν και απομένουν πέντε μέρες μέχρι το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Γρηγόριος Καλάκος μεταξύ του ΠΑΟ Βάρδας και της Παναχαϊκής, το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου είναι τεράστιο. Η διοίκηση της ομάδας της Βουπρασίας τύπωσε 800 εισιτήρια, πάντα φυσικά με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, τα οποία ίσως και να αποδειχτούν λίγα. Η τιμή ορίστηκε στα 10 ευρώ.