Παναχαϊκή: Έρχονται οι φανέλες-Κατεβαίνει το Άργος

Μέχρι αύριο αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας οι επίσημες φανέλες της Παναχαϊκής για τη νέα χρονιά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρία θα είναι ίδια με αυτή της προπόνησης, δηλαδή της Capelli Sport.

Πρόκειται για μια αμερικανική εταιρία που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται σιγά σιγά και παγκοσμίως, ντύνει ομάδες σε Αμερική, Γερμανία και Ασία, ενώ κάνει ανοίγματα και σε άλλες χώρες. Η Παναχαϊκή θα έχει την κλασική φανέλα με τις κοκκινόμαυρες ρίγες σε μαύρο φόντο, ενώ η δεύτερη σε κόκκινο φόντο.

Διπλή προπόνηση, κατεβαίνει ο Παναργειακός

Η προετοιμασία για το φιλικό κόντρα στην Α.Ε. Καραΐσκάκης συνεχίζεται σήμερα με διπλή προπόνηση. Στο φιλικό της Κυριακής ενδεχομένως θα υπάρξει ένα εισιτήριο για οικονομική ενίσχυση, ενώ αύριο στις 17:30 είναι ο αγιασμός της ομάδας με τις κερκίδες ανοιχτές για όλους στο γήπεδο της Αγυιάς. Την άλλη εβδομάδα, μάλλον Πέμπτη, είναι προγραμματισμένη και η πρώτη συνέντευξη τύπου.

Στα άλλα νέα, ο Παναργειακός ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή πως τελικά θα κατέβει στο πρωτάθλημα, αν και έχει πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να προετοιμαστεί, καθώς τώρα χτίζεται το ρόστερ. Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνο κακό δεν είναι για την Παναχαϊκή, η οποία τον υποδέχεται στην Πάτρα μόλις την 1η αγωνιστική…

Ρεπορτάζ: Μάριος Αγγελόπουλος