Ωραία εκδήλωση η Αχαγιά ’82

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της φετινής ομάδας μπάσκετ, της Αχαγιάς ’82, καθώς και της νέας φανέλας της ομάδας. Την τιμητική τους φυσικά είχαν οι παίκτες, που πήραν τις νέες τους στολές και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Από την εκδήλωση, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η εκτενής αναφορά στην περσινή χρονιά, όπου οι «κόκκινοι» κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να πάρουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οπτικοακουστικό υλικό «ταξίδεψε» τους παρευρισκομένους στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, εκεί όπου οι Αχαγιώτες πανηγύρισαν την άνοδό τους, μετά το τελευταίο εύστοχο τρίποντο του Θανάση Νικολόπουλου. Ακολούθησε η βράβευση στον προπονητή Χρήστο Σαράντη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης, έγινε ιστορική αναδρομή στο τμήμα μπάσκετ της Αχαγιάς 82 και τιμήθηκε ο πρώτος προπονητής της ομάδας, Βαρθολομαίος Κιτσούκαλης. Για πρώτη φορά, βραβεύτηκε και η γυναικεία ομάδα της δεκαετίας του ’90, με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου, τον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο Γεράσιμο Φεσσιάν, τον Πατήρ Απόστολο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους να παραδίδουν τις τιμητικές πλακέτες. Παρών και ο πρόεδρος του Εσπέρου, Κώστας Μαρλαφέκας που πραγματοποίησε μία από τις απονομές, ενώ παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στην συνεργασία των δύο ομάδων μπάσκετ.