Ώρα Κυπέλλου με το βλέμμα στη συνέχεια

Η ώρα του Κυπέλλου έφτασε στον Απόλλων, ο οποίος μετά την αγχωτική πρόκριση στην Καβάλα επιστρέφει στην Πάτρα για το δεύτερο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει και το οποίο ακούει στο όνομα του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Το σημερινό παιχνίδι (5μ.μ.) μάλιστα είναι και το πρώτο από τρία μάξιμουμ που μπορούν να δώσουν οι «μελανόλευκοι» βάση της κλήρωσης που έχει γίνει και αν φυσικά αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα. Εδώ όμως αρχίζουν οι «προβληματισμοί» που έχουν να κάνουν με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που πλησιάζει και με την αγωνιστική ετοιμότητα που θα πρέπει να δείξει με το καλημέρα η ομάδα του Μέξα.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας στις 8 Οκτωβρίου θα κληθεί να υποδεχθεί την ΑΕΚ σε ένα πολύ μεγάλο ραντεβού της 1ης αγωνιστικής κι από την άλλη, αν εξαντλήσει όπως προαναφέραμε τις προκρίσεις στο κύπελλο, θα δώσει τρία συνολικά παιχνίδια σε χρονικό διάστημα μόλις μιας εβδομάδας για το κύπελλο. Άρα, τίθεται ζήτημα αγωνιστικής εξάντλησης των «μελανόλευκων» λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ στην Α1 εθνική και όχι μόνο αυτό, αφού αν όλα πάνε «ρολόι» στο κύπελλο, τότε θα δώσουν δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) σε διάστημα λίγων ημερών και μάλιστα με ταξίδι στο ΟΑΚΑ!

Ο Αμερικανός παίκτης του Απόλλωνα, Νίκ Ράσελ μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι τόνισε μεταξύ άλλων: «Μπροστά μας έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο το μόνο που θέλουμε είναι nα πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε μια σειρά αγώνων που μας βοήθησαν να δούμε που βρισκόμαστε αγωνιστικά. Σίγουρα μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλή δουλειά όμως το σημαντικό για εμάς είναι να ανταποκρινόμαστε στις συνθήκες κάθε αγώνα. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας για να μπορέσουμε με τη βοήθεια του να οδηγηθούμε στη νίκη».