Οφρυδόπουλος: «Ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο»

Για τις δυσκολίες του αγώνα με τη Δόξα Μεγαλόπολης, την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της Παναχαϊκής και τη θερμή στήριξη του κόσμου σε κάθε παιχνίδι μίλησε σήμερα ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Με την ζήτηση σε ότι αφορά την προπώληση των εισιτηρίων να αυξάνεται μέρα με την ημέρα, η Παναχαϊκή στο παιχνίδι της Τετάρτης (Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, 16.00 μ.μ.) με νίκη θα έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μέχρι τώρα έχει δυο ήττες και δυο καλά αποτελέσματα και που έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια.

Το σημαντικότερο κίνητρο για εμάς είναι ότι με νίκη μπορούμε να πιάσουμε πλέον την πρώτη θέση.

Οι παίκτες μου είναι όλοι σε καλή κατάσταση και ο συναγωνισμός μεγάλος. Τους υπολογίζω όλους και αυτό μπορεί μεν να δημιουργεί δυσκολίες ως προς την τελική επιλογή αλλά μόνο έτσι βελτιώνεται μια ομάδα. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί.

Έχω ξαναπεί ότι τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια είναι αυτά που ο αντίπαλος δεν έχει κάτι να χάσει.

Εμείς βρίσκουμε σιγά σιγά τον κορμό της ομάδας, στοιχείο που θα μας φέρει μεγαλύτερη συνοχή μέσα στο γήπεδο.

Θέλω τέλος για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την θερμή υποστήριξη τους στο Ζευγολατιό και να τους πω ότι τους περιμένουμε όπως σε κάθε αγώνα έτσι και την Τετάρτη κοντά μας».