«Ο κόσμος η κινητήριος δύναμη»

Το δικό του στίγμα για το περασμένο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα αλλά και το αυριανό με το Λαύριο έδωσε ο Άγγελος Τσάμης:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και κερδίσαμε τον Απόλλωνα στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Πάτρας. Ήταν μια νίκη, η οποία ήρθε 100% δίκαια για εμάς. Παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Απόλλωνα και φυσικά η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε, μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.

Η νίκη αυτή, όμως, ανήκει πια στο παρελθόν. Μπροστά μας έχουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ επικίνδυνος. Θεωρώ ότι το Λαύριο έχει κι αυτό ως στόχο την κατάκτηση της νίκης σε κάθε παιχνίδι του στη Basket League, είτε παίζει εντός έδρας, είτε αγωνίζεται εκτός.

Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου, προκειμένου να αποκτήσει νόημα η μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί του Απόλλωνα, αλλά και για να συνεχίσουμε με άλλη ψυχολογία την πορεία μας στην Α1, μια πορεία η οποία σαφέστατα θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλή.

Θα ήθελα να απευθύνω και ένα κάλεσμα στους πατρινούς φιλάθλους να γεμίσουν ξανά το «Τόφαλος», όπως έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια με τη Δόξα Λευκάδας και τον Άρη. Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη αυτής της ομάδας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους γεμίσουμε χαρά με μια καλή εμφάνιση και με την κατάκτηση της νίκης.

Ραντεβού το Σάββατο στο «Τόφαλος»!»