Νέες επιτυχίες στο πινγκ-πονγκ

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι πατρινοί Χατζηλυγερούδης Γεράσιμος που φέτος αγωνίζεται στους Αετούς Πόλης και Ηλιοπούλου Βασιλική των Φοινίκων Πάτρας στο Διεθνές Τουρνουά Κύπρου, που συμμετείχαν με τις Εθνικές Ομάδες παίδων και κορασίδων αντίστοιχα.
Στη 1η φάση των αγώνων που είχε τα ομαδικά αγωνίσματα η ομάδα των παίδων που αποτελούνταν από τον Χατζηλυγερούδη και τον Γιάννη Δαμιανή και ήταν υπό τις οδηγίες του πατρινού προπονητή, υπεύθυνο του Κλιμακίου Επίλεκτων Πάτρας Σωτήρη Ζήκο, κατετάγει στη 2η θέση και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Οι παίδες μετείχαν πρώτα στο γκρουπ Α και κατέβαλαν την Κύπρο 1 και τον Λίβανο με 3-0. Στα ημιτελικά αντιμετώπισαν τη Νορβηγία και πήραν τη νίκη με 3-1 Από μία νίκη πέτυχαν ο Χατζηλυγερούδης και ο Δαμιανής, σημείωσαν άλλη μία στο διπλό, ενώ ο πρώτος γνώρισε και μία ήττα. Στον τελικό ηττήθηκαν από τη Ρωσία με 3-0 χωρίς να γίνουν ανταγωνιστικοί. Η τροπαιούχος έχει στη σύνθεσή της αθλητή, που ήταν μέλος της ομάδας στο Ζάγκρεμπ τον Ιούλιο, όπου η Ρωσία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στις νεάνιδες επίσης, η Ρωσία έχει στην Κύπρο την 4η καλύτερη παίκτριά της.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και η ομάδα των κορασί