Νέες αντεγκλίσεις Μπαλαφούτη-«Ένωσης για όλους»

Απάντηση σε όσα έγιναν χθες με την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΣΑ είχε ο Δημήτρης Μπαλαφούτης, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στο ξενοδοχείο «Αστήρ». Υποστήριξε ότι αυτός είναι ο νόμιμος πρόεδρος της ΕΠΣΑ, κατηγόρησε ευθέως τους πρώην «δικούς» του, Αγγελο Κουλούρη, Λευτέρη Μπασκούτα, Γιώργο Μαυροκολέα, επιτέθηκε στον Αγγελο Δανιήλ και τον κάλεσε να λύσουν το θέμα με την άμεση προκήρυξη εκλογών.

Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης και τα άλλα τρία μέλη που τον στηρίζουν, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Εμμυ Φλωράτου, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, κατέθεσαν μήνυση για αυτοδικία και παράνομη βία, τονίζοντας μέσω του νομικού συμβούλου της ΕΠΣΑ, Κώστα Κρεμμύδα ότι έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου:

«Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο κ. Δανιήλ που θέλει να πάει στις εκλογές τον Φλεβάρη, πώς υιοθέτησε μια τέτοια διαδικασία; Αυτός που ευαγγελίζεται το αξιοπρεπές, χθες το απόγευμα υιοθέτησε το πιο σκοτεινό και το πιο καταχθόνιο σχέδιο. Αυτός που όλα αυτά τα χρόνια με κατηγορούσε ότι κακώς έχω συμβούλους τον κ. Μπασκούτα και τον κ. Μαυροκολέα, αυτός που μέχρι πρότινος έλεγε ότι ο κ. Πλώτας του προκαλεί αηδία.

Αν δεν ανακληθεί η παράνομη σύνθεση του ΔΣ, τότε θα μιλήσει η δικαιοσύνη. Ας προκηρύξουμε άμεσα εκλογές ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Κύριε Δανιήλ, σας περιμένω. Αμεσα εκλογές. Αυτή η κατάσταση είναι ερμαφρόδιτη. Τι έγινε ρε παιδιά και αλλάξαμε τόσο ξαφνικά; Πέστε μας τι έγινε. Είμαστε το νόμιμο συμβούλιο, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε μέχρι να κερδίσουμε τη νομιμότητα, με νόμιμα μέτρα και όχι με τραμπουκισμούς και προσωπικές απειλές».

Ένωση για όλους: «Οι αγώνες δεν παίζονται σε αίθουσες ξενοδοχείων»

Νέα απάντηση ήρθε μέσω της επίσημης σελίδας της ΕΠΣΑ από την νυν διοίκηση, που ανέβαλλε τους αγώνες του Κυπέλλου και πέταξε τη… σπόντα της στον Δ. Μπαλαφούτη:

«Βρεθήκαμε, σαν νέα διοίκηση, στη δυσάρεστη θέση να αναβάλλουμε την αγωνιστική του Κυπέλλου 17-18/9/2016.

Η Επιτροπή Διαιτησίας παρά την ενημέρωση ότι θα παρευρισκόταν κανονικά να ορίσει τους διαιτητές των αγώνων, προφασιζόμενη ότι τα γραφεία της Ένωσης ήταν κλειστά, δεν πραγματοποίησαν τους ορισμούς.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία της Ένωσης ήταν ανοιχτά από τις 14.55 – οι ορισμοί είθισται να γίνονται από 17.30- 18.00 – με την παρουσία δύο μελών του Δ.Σ. Προς τιμήν του το μέλος της Επιτροπής Τριανταφύλλης Ανδρέας προσήλθε κανονικά στην ώρα του 18.15.

Θα θέλαμε, προκαταβολικά, να ζητήσουμε συγνώμη από τα σωματεία μας και τους παράγοντες που είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται γι αυτήν την κατάσταση.
Θεωρούμε ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες παίζονται στα γήπεδα και όχι σε αίθουσες ξενοδοχείων.
Το όνειρο του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και παράγοντα δεν μπορεί να το στερήσει κανείς και ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ».