Μητρόπουλος στο matchaxaias.gr: «Η Παναχαϊκή είναι πάνω από πρόσωπα»

Αναλυτικές δηλώσεις στο Matchaxaias.gr έκανε ο Μίλτος Μητρόπουλος, μιλώντας για το λόγο που απομακρύνθηκε από την Παναχαϊκή. Αναλυτικά ο νεαρός άσος τόνισε:

«Επειδή έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις σχετικά με τον λόγο που έφυγα από την Παναχαϊκή νιώθω την ανάγκη να εκφράσω εγώ ο ίδιος πως έχουν τα γεγονότα. Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία στα Καλάβρυτα μετά από μερικές μέρες ένιωσα μια ενόχληση στο πόδι (τενοντίτιδα) το πρόβλημα αυτό μου είχε παρουσιαστεί από την περσινή υπερπροσπάθεια που είχαμε κάνει όσοι απομείναμε στην ομάδα για να την κρατήσουμε στην κατηγορία.Όπως και άλλα παιδιά έπαιζαν με τραυματισμό, έτσι και εγώ, ενώ είχα σύσταση από τον γιατρό να μείνω 2 μήνες εκτός δράσης για να ξεπεραστεί το πρόβλημα εγώ δεν άκουσα κανέναν και συνέχισα να αγωνίζομαι κάνοντας ακόμα και ενέσεις για τελειώσει το πρωτάθλημα.

Στην προετοιμασία μας,στα Καλάβρυτα μίλησα με τον προπονητή και τους συνεργάτες του και αφού τους εξήγησα το πρόβλημα μου. Ο κ. Οφρυδόπουλος μαζί με το γιατρό της ομάδας μου είπαν καλύτερα να κάνω ατομικό πρόγραμμα ώστε να χάσω μερικές μέρες από την προετοιμασία και να είμαι καλά όλη την αγωνιστική περίοδο! Ενώ είχαμε αποφασίσει να μπω την Δευτέρα με την ομάδα εγώ ένιωσα έτοιμος και μπήκα από το Σάββατο το πρωί. Μετά το τέλος της προπόνησης με κάλεσε ο κ. Κατσουράνης να μιλήσουμε. Προς έκπληξη δικιά μου, μου ανακοίνωσε ότι βρίσκομαι εκτός ομάδας και όταν τον ρώτησα «ποιος ήταν ο λόγος?» μου είπε «ότι ο λόγος είναι ο τραυματισμός σου».

Προσπάθησα να του εξηγήσω πως ο τραυματισμός μου δεν ήταν σοβαρός όμως ο κ Κατσουράνης και οι συνεργάτες του είχαν πάρει την απόφαση τους. Είμαι στεναχωρημένος και πολύ πικραμένος από τον τρόπο απομάκρυνσης μου από την ομάδα, γιατί το μόνο που ζήτησα ήταν λίγος χρόνος. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα φίλαθλοι και μη και να ευχηθώ στην Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της γιατί η Παναχαϊκή ειναι μεγάλη ομάδα και είναι πάνω από πρόσωπα!

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του συμπλήρωσε: «Όσο για το μέλλον μου, είναι στενά τα περιθώρια που έχω, θα κοιτάξω που είναι το καλύτερο για μένα!».

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελόπουλος