Μίλερ για Παναιγιάλειο: «Ήθελαν απίστευτα οικονομικά ανταλλάγματα»

Ο Κλάους Ντίτε Μίλερ δεν θα εμπλακεί τελικά στον Παναιγιάλειο. Οι συζητήσεις με τον Αντώνη Ρέλλα δεν απέδωσαν καρπούς, με τον Γερμανό επιχειρηματία να περνά στην αντεπίθεση και με δήλωση που απέστειλε στο flnews.gr ξεκαθαρίζει ότι «άλλαξαν οι όροι συμφωνίας και ζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα που δεν ζητούνται ούτε απο ομάδες της Super League». Η δήλωση του Μίλερ, η οποία είχε προανναγγελθεί πως θα γίνει, έχει ως εξής:

«Με έκπληξη και οργή πληροφορήθηκα απο αναρτήσεις σε ιστοσελίδες και απο δηλώσεις «γνωστών – αγνώστων» ότι έκανα «ζαβολιές» και παρουσίασα άλλα συμφωνητικά με άλλους όρους απο αυτούς που είχαν συμφωνηθεί για την αγορά του Παναιγιάλειου. Την ιδια έκπληξη και οργή ένιωσα διαβάζοντας δηλώσεις και διαρροές οτι η πλευρά μου ευθύνεται για την ματαίωση της αγοραπωλησίας. Θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι εγω και οι συνεργάτες μου παραμείναμε στο ακέραιο στη συμφωνία μάλιστα δε προσφέραμε πολλά περισσότερα χρήματα και άλλα ανταλλάγματα, διότι η πρόθεσή μας ηταν να αγοράσουμε την ομάδα και να την δυναμώσουμε ώστε να ανέβει στα σαλόνια της Super League.

Σε εκτέλεση της συμφωνίας μας φέραμε ξένους διεθνείς παίκτες, φέραμε Έλληνες παίκτες, κλείσαμε προπονητή, αναλάβαμε την αποπληρωμή των χρεών της ομάδος, κάναμε ότι μας ζήτησε ο Κος Ρέλλας και οι δικηγόροι του και την συμφωνημένη ημέρα της υπογραφής άλλαξε τους όρους της συμφωνίας και ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα που δεν ζητούνται ούτε απο ομάδες της Super League. Προφανως δεν είναι τυχαίο ότι καθε επιχειρηματική προσπάθεια για την αγορά της ομάδος τελικώς δεν προχωρά με αποκλειστικούς υπαίτιους τους παράγοντες της ομάδος. Απο την πλευρά μας είναι αυτονόητο οτι θα κινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες με πλήρη σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Θα ήταν ομως ευχής έργον οι παράγοντες της ομάδος να εξηγήσουν τους λόγους υπαναχωρήσεώς τους. Είναι κρίμα για τον κοσμο του Αιγίου να μην έχει την ομάδα που του αξίζει. Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε όταν απαιτηθεί. Klaus Diete Müller».