Μεγάλο παιχνίδι στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Από ντέρμπι σε ντέρμπι βαδίζει η μοναδική αήττητη ομάδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η Παναχαϊκή, καθώς μετά από αυτό της περασμένης Δευτέρας κόντρα στον Προμηθέα 2014, ακολουθεί σήμερα Δευτέρα ένα ακόμη. Αυτό εναντίον της ΕΑΠ στο «κοκκινόμαυρο» κλειστό που θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. και αναμένεται να προσελκύσει και πάλι πολλούς φίλους του αθλήματος.

Παιχνίδι πρόκληση για την ομάδα του Λουκά Λεονάρδου, στην προσπάθεια της να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο. Όσο για την ΕΑΠ, έχει κι αυτή τις δικές της υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα και παραδοσιακά αυτά τα παιχνίδια έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και οι δυο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, αφού στην ΕΑΠ ένα μικρό με τον Πίκιο δείχνει να έχει ξεπεραστεί, ενώ οι τεχνικοί τους Λουκάς Λεονάρδος και Θανάσης Λιόνας μιλούν στη «Match» για το σημερινό παιχνίδι.

Λεονάρδος: «Θέλουμε μια νέα μεγάλη νίκη»

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Λουκάς Λεονάρδος δεν έκρυψε την κρισιμότητα του ματς για την ομάδα του. «Ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν παρασυρόμαστε από τυχόν απουσίες της ΕΑΠ, αφού γνωρίζουμε ότι έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν έμπειρο προπονητή. Ο στόχος μας από την αρχή είναι να είμαστε σοβαροί σε ολόκληρη τη διαδρομή του πρωταθλήματος και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε. Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια το κόσμου μας θα πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Λιόνας: «Ανταγωνιστικοί για το καλύτερο δυνατό»

Από τη δική του πλευρά ο Θανάσης Λιόνας που πέρυσι ήταν στον πάγκο της Παναχαϊκής υπογράμμισε: «Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που είναι το φαβορί για τον τίτλο και οφείλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, δείχνουμε ότι βρίσκουμε το δρόμο μας και είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό χωρίς άγχος». Διαιτητικό «δίδυμο» θα είναι οι Μπούσιας και Κωνσταντινίδου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Γηπ. Ολυμπιάδας 8.30μ.μ.: Ολυμπιάδα – Αγυιά, Βαρδάλος και Γιαννακόπουλος.

Γηπ. «Δ. Τόφαλος» 8μ.μ.: Αραχωβίτικα/Ακταίο – Απολλωνιάδα, Τσακαλογιάννης και Νερομυλιώτης.

Γηπ. Αλεξιώτισσας 8.30μ.μ.: Σφήκα – ΕΑ Παραλίας, Καρακάσης και Λαμπίρης.

Γηπ. Αρχ. Ολυμπίας 8.30μ.μ.: Ολυμπιονίκης – Ήφαιστος/Αχιλ., Κρεσταινίτης και Λεβεντάκος.

Γηπ. Γλαύκου 8μ.μ.: Αίολος Αγυιάς – Νέοι Έσπερου, Δαρλαμήτσος και Καρπάνος.