Πολύ καλή απόδοση έπιασαν οι Νεάνιδες της Ε.Α.Π. στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, στο κλειστό της Αγυίας και κέρδισαν δίκαια με 3-2 σετ.
Παρ’ όλες τις απουσίες αθλητριών και του προπονητή της, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγο σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων, η «μελανόλευκη» ομάδα κατάφερε να πάρει το ροζ φύλο και να διεκδικεί την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Στο 1ο σετ η ομάδα της Ε.Α.Π. ξεκίνησε πολύ καλά, παίρνοντας και μικρό προβάδισμα φθάνοντας ακόμη να προηγηθεί με 6 πόντους (8-14). Όμως στην συνέχεια λόγο της απειρίας και λαθών της, έδωσε την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να καταφέρει να μειώσει την διαφορά και να πάρει το σετ με 25-23.

Στο 2ο σετ, παρόλο τι κακό ξεκίνημα της Ε.Α.Π. και το προβάδισμα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ με 6-1, οι μελανόλευκες έχοντας ψυχή, αντέδρασαν αγωνιστικά και εκμεταλλευόμενες τα λάθη των αντιπάλων κέρδισαν το σετ με 25-19 κάνοντας το 1-1.

Με ανεβασμένο το ηθικό το 3ο σετ ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πόντο-πόντο, όπου τελικά κέρδισε η γηπεδούχος με 27-25.

Πεισμωμένες στο 4ο σετ οι Νεανίδες της Ε.Α.Π. πήραν διαφορά 6 (4-10) πόντων και την διεύρυναν σταδιακά κερδίζοντας το σετ με 25-15.

Στο 5ο σετ με ανεβασμένη την ψυχολογία των αθλητριών μας, η Ε.Α.Π., κατάφερε να πάρει το τάι-μπρέικ με 15-12.

Για τη συνέχειαμ η Ε.Α.Π. φιλοξένει το Σάββατο 29/10/16/ και ώρα 19:00 στο γήπεδό της, την ομάδα της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ σε έναν αγώνα με ντέρμπι και μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Τα σετ: 25-23, 19-25, 27-25, 15-25, 12-15.

Για την Ε.Α.Π.: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΣΗ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΤΟΥ, ΚΟΡΑΚΗ (λ), ΖΑΝΙ, ΣΤΟΥΚΙ, ΚΟΥΚΙΟΥ, ΤΣΑΚΟΥΜΗ, ΒΑΣΙΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΚΟΚΟΛΑΣ): ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΔΗ (λ), ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΛΩΝΗ, ΛΑΤΣΙ, ΑΛΑΤΖΑ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (λ), ΠΑΝΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΙΚΡΩΝΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ, ΔΙΠΛΑ.