Μεγάλα ματς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Μπορεί η Κεφαλονιά με αγώνα παραπάνω να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, από τα υπόλοιπα όμως σημερινά παιχνίδια του «κυρίως πιάτου» της 4ης αγωνιστικής, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο πρώτο σκαλοπάτι της κατάταξης. Ένα είναι πάντως το μόνο σίγουρο, ότι οι αήττητες ομάδες αργά σήμερα το βράδυ θα είναι λιγότερες από τέσσερις, καθώς οι δυο από αυτές (Ολυμπιάδα-Προμηθέας 2014) αναμετρώνται μεταξύ τους.

Όμως για μια ακόμη (ΕΑΠ), υπάρχει δύσκολη αποστολή μακριά από την έδρα της κόντρα στον νεοφώτιστο αλλά αρκετά ισχυρό Αίολο Αγυιάς και με την ομάδα του Θανάση Λιόνα τουλάχιστον στις τρεις πρώτες αυτές αγωνιστικές να μην έχει σταθεροποιηθεί σε καλά αγωνιστικά επίπεδα. Έτσι και πάντα από την θεωρητική ματιά πριν το τζάμπολ στα παιχνίδια, εκείνη που θα έχει ήσυχο το κεφάλι της σχετικά με την κατάκτηση των δυο βαθμών είναι η Παναχαϊκή που θα φιλοξενήσει τον χωρίς νίκη ακόμη Ήφαιστο Αχιλλέα και είναι το ακλόνητο φαβορί μπροστά στον κόσμο της για να κάνει «καρέ» νικών.

Όσο για τα χαμηλά σκαλοπάτια της κατάταξης, η εκτός έδρας αναμέτρηση της Αγυιάς κόντρα στους Νέους Έσπερου είναι η πιο σημαντική και με την πρώτη ακόμη να μην έχει γευθεί τη χαρά της νίκης.

Το πλήρες πρόγραμμα

Αναλυτικά όλα τα σημερινά παιχνίδια με τους αντίστοιχους διαιτητές που έχουν οριστεί, είναι τα παρακάτω:

Γηπ. Γλαύκου 8μ.μ.: Αίολος Αγυιάς – ΕΑΠ, Μπούσιας και Καμήτσος.

Γηπ. ΠΓΕ 9μ.μ.: Παναχαϊκή – Ήφαιστος Αχιλλέας, Καρακάσης και Γιαννακόπουλος.

Γηπ. Αρχαίας Ολυμπίας 6μ.μ.: Ολυμπιονίκης – Σφήκα, Μακρόπουλος και Σινόπουλος.

Γηπ. Ολυμπιάδας 8.30μ.μ.: Ολυμπιάδα – Προμηθέας 2014, Παναγιώτου και Ασλανίδης.

Γηπ. «Δ. Τόφαλος» 8μ.μ.: Αραχωβίτικα/Ακταίο – ΕΑ Παραλίας, Αθανασόπουλος και Μαρινάκης.

Γηπ. Αλεξιώτισσας 8.30μ.μ.: Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ – Αγυιά, Δημόπουλος και Λαμπίρης.