Με τεράστια επιτυχία το 2ο Iranian καμπ του Τάε κβον ντο

Το 2o Summer Ιranian Tae kwon do Camp πραγματοποιήθηκε από 17-24 Αυγούστου για δεύτερη συνεχή χρόνια με απόλυτη επιτυχία αυτή την φορά στο κορυφαίο αθλητικό κέντρο “SportCamp” στο Λουτράκι.

Το Α.Σ.Fight Club Patras διοργάνωσε σε συνεργασία με την Α.Σ. Αστραπή και Α.Σ. Έκρηξη το μεγαλύτερο καλοκαιρινό camp προετοιμασίας στις πιο σύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις όπου συμμετείχαν με μέγιστο (κλειστό) αριθμό συμμέτοχων 150 αθλητές σε 2 γκρουπ (Παίδων-Έφηβων/Ανδρών).

Καλεσμένοι στο αθλητικό κέντρο παραβρεθήκαν δυο μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ΤαeKwonDo, πρόκειται για τους Ιρανούς αθλητές γνωστούς στο ευρύ κοινό τον Αsbachi Benhamχρυσό μετάλλιο στα 68 κιλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό το (2013) και τον Khodami Boroujeni Jalal (-87) χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα.

O προπονητής της ομάδας του Fight Club κ. Κωτσόπουλος Μιχάλης δήλωσε ότι “ Η έναρξη προετοιμασίας μας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η εμπειρία για όλους εμάς και για όσους παραβρεθήκαν εκεί ήταν ανεπανάληπτη, καθώς οι αθλητές εκτός τις εξαντλητικές προπονήσεις σε τεχνικές μεγάλου βαθμού δυσκολίας που παρουσιάστηκαν, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δυνατά sparing με τους πρωταθλητές από το Ιράν.

Ο στόχος μας με την δημιουργία αυτών των camp προετοιμασίας είναι η βελτίωση του επίπεδου ικανοτήτων προχωρημένων αθλητών που ξεκινούν την νέα σεζόν καθώς και η ανταλλαγή απόψεων των αθλητών-προπονητών πάνω στην Ιρανική μέθοδο προπόνησης,που θεωρείται μια από τις κορυφαίες στον κόσμο και επικεντρώνετε σε τεχνικές υψηλής κατάρτισης για το ηλεκτρονικό σύστημα.”