Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα τα παιχνίδια της ΕΑΠ

«Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. σας προσκαλεί στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών Α2 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «Ε.Α.Π. – Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ» για το Ανδρικό, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ε.Α.Π. το Σάββατο 5.11.2016 και ώρα 20:00 και την Κυριακή 6.11.2016 και ώρα 18:00. μεταξύ των ομάδων «Ε.Α.Π. – Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ».
Παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα και σε εφαρμογή του προγράμματος του συλλόγου για 2η συνεχή χρονιά, Προβάλω-Γνωρίζω-Στηρίζω: ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!, οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο κλειστό για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα ενημερωθούν για τη δράση και το έργο του «Το Χαμόγελο του παιδιού».

Γιατί ο Αθλητισμός και ο Εθελοντισμός ως τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Κοινωνικά Κινήματα, διαθέτουν κοινές συνιστώσες: ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, επενδύουν στην υγιή απασχόληση, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και ενσωμάτωση, συμβάλλουν στην ανάπτυξη, καλλιέργεια και ολοκλήρωση του ανθρώπου, και αποτελούν καταλύτη και βασικό πυλώνα καλλιέργειας αξιών, κυρίως στους νέους.»