Με 13μελή συμμετοχή ο ΑΣ Παλμός

image description

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΑΣ συμμετείχε στην 2η αγωνιστική του υποχρέωση , με 13μελή ομάδα στην Χειμερινή Ημερίδα που διοργανώθηκε το Σάββατο 9.11 στο εθνικό κολυμβητήριο Αντ.Πεπανός.

Η  παιδαγωγοκεντρική φιλοσοφία μας που φροντίζει οι αθλητές έως αυτή την ηλικία να περνούν ευχάριστα, να μαθαίνουν σωστά και να διαμορφώνουν υγιείς αθλητικές προσωπικότητες, συνδυάστηκε για ακόμα μια φορά με την συγκομιδή διακρίσεων. Οι 13 συμμετοχές έφεραν 9 θέσεις στην 3άδα γεγονός που αποδεικνύει την ποιοτική δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα του ΠΑΛΜΟΥ . Οι διακριθέντες αθλητές Βαλαχά Ηλιάνα, Βαλαχά Μυρτώ, Πολυδωροπούλου Φωτεινή, Πολυδωροπούλου Νικολία, Τέκος Αθανάσιος, κ Σεμερτζής Βασίλης, συμμετείχαν επίσης Τσιρογίαννη Ευδοκία, Τσαρούχη Μαρία, Λάζαρης Γεώργιος , Λιβάνης Παναγιώτης , Τέκος Ανδρέας, Πασσάς Διονύσης και Χρυσανθακόπουλος Ιωάννης οι οποίοι πέτυχαν ατομικά ρεκόρ και κέρδισαν νέες εμπειρίες.

Οι προπονητές του συλλόγου Μάνθος Γιαννόπουλος, Χρονόπουλος Βασίλης και Αθανασόπουλος Ιωάννης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους μικρούς αθλητές για την συνέπεια τους και τους γονείς τους για την αμέριστη βοήθεια και εμπιστοσύνη τους.

Επόμενος σταθμός 9-11 /12/2016 στο Κύπελλο Χριστουγέννων !

Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στο εθνικό κολυμβητήριο Αντ.Πεπανός από τις 15.30-19.30 .

Πληροφορίες-εγγραφές στην γραμματεία εντός του Κολυμβητηρίου και στο 6972372802 (κ. Μαίρη)