Μαθήματα παιδείας από την Παναχαϊκή

Πιο κοντά στους μικρούς μαθητές με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού βρέθηκε η Παναχαϊκή και προσωπικά ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Σχολικού Συγκροτήματος.

Απώτερος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερο έρεισμα στις μικρές ηλικίες αλλά και γενικότερα στον κοινωνικό ιστό της πόλης.

Τον Κώστα Κατσουράνη υποδέχτηκε στο Σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής το Διευθυντή Νικόλαο Βεγιάννη, την υποδιευθύντρια Γιώτα Μακαρίου και το γυμναστή Δημήτρη Δημακόπουλο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μίλησε στα παιδιά για το νόημα του Αθλητισμού ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε προσκλήσεις για τους αγώνες της Παναχαϊκής και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σχολείου απένειμε στον Κώστα Κατσουράνη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Αθλητισμό ενώ ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση του Τεχνικού Διευθυντή της Παναχαϊκής όταν με επιμέλεια του Σχολείου προβλήθηκαν σε γιγαντοοθόνη στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Οι επισκέψεις του Κώστα Κατσουράνη θα συνεχιστούν και σε άλλα Σχολεία τις επόμενες μέρες.