Λίγος χρόνος, πολλή δουλειά

του Μάριου Αγγελόπουλου

Φτάσαμε στα μέσα του Αυγούστου και η προετοιμασία στην Παναχαϊκή έχει επιτέλους ξεκινήσει. Η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες, πέρασε δύσκολες στιγμές με τη διαγραφή ή όχι των χρεών, το νέο ΔΣ και πρόεδρο στην Ερασιτεχνική και την εύρεση επενδυτών.

Τελικά όλα πήγαν κατ’ ευχήν (μέχρι ώρας να μη το ματιάσουμε) και στο ρόστερ υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός παικτών με έναν προπονητή νέο που έχει διάθεση για δουλειά. Πλάνο υπάρχει, όρεξη δείχνει να υπάρχει και η ομάδα «χτίζεται» με γοργούς ρυθμούς στα Καλάβρυτα, καθώς ο χρόνος πιέζει, με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι ορισμένη σε λιγότερο από μήνα.

Η παρουσία, επίσης, του Κώστα Κατσουράνη (που έριξε… άκυρο στον ΠΑΟΚ για να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του) ενδυναμώνει το πληγωμένο κύρος και εγωισμό των τελευταίων ετών του Πατρινού συλλόγου, καθώς ένας πρωταθλητής Ευρώπης «κινεί» τα νήματα σε μια ομάδα που αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της.

Όλα αυτά, φυσικά, μένει να τα δούμε και μέσα στο γήπεδο, εκεί που φαίνονται όλα. Μεταγραφές θα γίνουν και άλλες, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου της Αγυιάς.

ΥΓ: Πολύ σημαντικό το γεγονός πως η Παναχαϊκή έχει πολλούς παίκτες και νέα ταλέντα από την Πάτρα και γενικότερα την Αχαΐα. Αυτό δείχνει πως στόχος είναι η δημιουργία ενός κορμού από παιδιά που θα παίζουν για τη φανέλα χωρίς να είναι ξένοι ή «μισθοφόροι»…