Κυριακή με Αιολικό, αεροπορικώς η Παναχαϊκή

Παρότι πολλές ομάδες δυσκολεύονταν να μεταβούν τα προηγούμενα χρόνια στη Μυτιλήνη για το παιχνίδι με Αιολικό (πολλές φορές άλλαζε και ημερομηνία για να μπορέσουν να βγουν οι ώρες με το καράβι), η Παναχαϊκή δε θα έχει τέτοιο πρόβλημα.

Οι «κοκκινόμαυροι» θα μεταβούν αεροπορικώς στο νησί του βορείου Αιγαίου, δείχνοντας ακόμα μια φορά την οργάνωση και την άνεση που υπάρχει στον Πατρινό σύλλογο. Η ΕΠΟ έχει ορίσει όλα τα παιχνίδια την Κυριακή στις 16:30 το μεσημέρι, αν και είναι πιθανό κάποιο παιχνίδι να πάει 2 ώρες νωρίτερα. Για το ματς της Μυτιλήνης, πολύ πιθανό να υπάρξει και ζωντανή ραδιοφωνική ενημέρωση από σταθμό της Πάτρας.

Στα υπόλοιπα νέα, η πίεση του χρόνου και το τρέξιμο που είχε σε πολλά μέτωπα, ανάγκασαν τον Νίκο Ιωαννίδη να ζητήσει τη μεταφορά του σε άλλο πόστο στην Παναχαϊκή Συμμαχία. Η θέση του Γενικού διευθυντή παραμένει κενή και ακόμα είναι άγνωστο αν και από ποιόν θα «γεμίσει».

Στο γηπεδικό, συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Αγυιάς. Ο Αηδόνης Νάτσης και οι συνεργάτες του βάζουν καθημερινά τα δυνατά τους ώστε να παραδοθεί το γήπεδο στην ώρα του και να επιστρέψει η ομάδα στο σπίτι της.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αγγελόπουλος