Κορυφώνονται οι εργασίες επιστροφής στην Αγυιά

Σε 15 μέρες είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Παναχαϊκής εντός έδρας, καθώς ακολουθούν δυο εκτός έδρας σε Βάρδα και Πύλο. Οι άνθρωποι της διοίκησης που ασχολούνται με το γηπεδικό (κυρίως οι Χρυσανθόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λαϊνιώτης και Κουνάβης), τρέχουν καθημερινά φροντίζοντας τις λεπτομέρειες για την επιστροφή στο γήπεδο της Αγυιάς.

Ο Κώστας Κατσουράνης από την άλλη, επιθυμεί όσο τίποτε αυτή την επιστροφή, καθώς το χορτάρι στο Στάδιο ολοένα και χειροτερεύει, σε αντίθεση με αυτό στην επίσημη έδρα του συλλόγου που έχει φυτευτεί και φυτρώσει πρόσφατα, κάτι που θα κάνει το έργο των έμπειρων ποδοσφαιριστών πιο εύκολο. Φυσικά, ο λόγος πέφτει στους φροντιστές του χλοοτάπητα, που πρέπει να φροντίσουν να δέσει και κουρευτεί όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε στις 6 Νοεμβρίου η Παναχαϊκή να υποδεχθεί το Λουτράκι στην Αγυιά.

Οι εργασίες πάντως συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και στους γύρω χώρους, με πρώτο μέλημα την αντικατάσταση των θέσεων στους επισήμους, αλλά και τις υπόλοιπες θέσεις στην εξέδρα, κάτι που θα γίνει σταδιακά σε όλο το γήπεδο. Φροντίζονται επίσης και τα αποδυτήρια, οι τουαλέτες, οι αίθουσες τύπου, τα δημοσιογραφικά κ.α.

Ας ελπίζουμε, λοιπόν, η διαδικασία μεταφοράς του εξοπλισμού της ομάδας να γίνει ομαλά στο «σπίτι» της στην Αγυιά, αν όχι με το Λουτράκι στις 6, με αντίπαλο τον Αιολικό για το Κύπελλο μια εβδομάδα μετά.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αγγελόπουλος