Κληρώθηκαν στους εφήβους ΝΟΠ και ΝΕΠ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΚΟΕ στην Αθήνα η κλήρωση της α΄ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου υπάρχει διπλή πατρινή συμμετοχή από ΝΟΠ και ΝΕΠ όπου συνολικά στους εφήβους, συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή πενήντα μία (51) ομάδες συνολικά μετέχουν στους 11 Ομίλους με τους αγώνες να διεξάγονται 3-5 Φεβρουαρίου.
Η ΝΕΠ και ο ΝΟΠ τοποθετήθηκαν στον όμιλο της Πάτρας μαζί με Νηρέα Λαμία και ΝΟ Καλαμάτας και στην  Β’ Προκριματική φάση (5-7 Μαϊου), δεν προκρίνονται οι τελευταίες ομάδες των κατατάξεων στους 11 Ομίλους.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ
Στους παίδες 55 ομάδες συνολικά μετέχουν στο φετινό Παιδικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης οι αγώνες της  Α’ Προκριματικής φάσης θα γίνουν (13-15 Ιανουαρίου)  και ΝΟΠ, ΝΕΠ τοποθετήθηκαν στον όμιλο της Πάτρας μαζί Νηρέας Λαμίας, ΝΟ Ναυπλίου και  ΝΟ Καλαμάτας.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
Στους νέους άνδρες, οι Όμιλοι της Α’ Προκριματικής Φάσης (17-19 Φεβρουαρίου), του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών με ΝΕΠ και ΝΟΠ να τοποθετούνται στον όμιλο της Πάτρας μαζί με ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Καλαμάτας όπου προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες