Κατσουράνης: «Να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει-Γίνονται έργα στην Αγυιά»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε σήμερα ΣΠΟΡ FM Πάτρας για την νέα Παναχαϊκή, αλλά και για το Κυριακάτικο ματς με την Αχαϊκή. Πιο αναλυτικά:

Για την προσπάθεια που γίνεται: «Περιμένουμε περισσότερο κόσμο να αγκαλιάσει σιγά σιγά την ομάδα. Ο κόσμος να δει το ματς σαν δύο ώρες απόλαυσης. Πάνω απ΄ όλους είναι η Παναχαϊκή. Πρέπει να βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι, να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, θέλουμε την στήριξη της πόλης. Ήταν απαξιωμένη η ομάδα στην πόλη και πρέπει να δημιουργηθούν πάλι σχέσεις με το φίλαθλο κοινό. Θέλει χρόνο, θέλουμε να κάνουμε φιλάθλους που θα λένε ότι είναι Παναχαϊκή».

Για το ματς με την Αχαϊκή: «Είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Η Αχαϊκή είναι μια δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα. Αγωνιστήκαμε και σε φιλικό, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Πρέπει να δίνουμε το 120% για να κερδίζουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν χρειάζει η ομάδα κάτι άμεσα. Τα παιδιά θέλουν χρόνο, είμαστε μια νέα ομάδα. Έχουμε τρία σέντερ φορ και τους στηρίζουμε και τους τρεις. Δύο αγωνιστικές έχουμε παίξει, μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για το γηπεδικό: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε στην Αγυιά, εκεί είναι το σπίτι μας. Το έχω πει τρεις φορές, το λέω τέταρτη φορά. Κάνουμε έργα, μην ακούγονται διάφορα. Όποιος διαδίδει οτιδήποτε άλλο είναι εχθρός και θέλει να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Εμείς θέλουμε να έχουμε καθαρά δημοσιογραφικά, κυλικείο, να λειτουργήσει το παλιό VIP Restaurant και φυσικά να έχουμε έναν καλό αγωνιστικό χώρο για μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.»