Κανονικά στην Αχαγιά την Κυριακή η Παναχαϊκή

Παρά τις όποιες φήμες ακούστηκαν χθες πως υπάρχει ενδεχόμενο το φιλικό της Παναχαϊκής στην Κάτω Αχαγιά κόντρα στην Αχαϊκή να αναβληθεί, από την Παναχαϊκή Συμμαχία δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για κάτι τέτοιο (σέντρα στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας).

Ο λόγος που αναπαράχθηκε αυτή η πληροφορία ήταν προφανώς διότι οι δυο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στην 3η μόλις αγανωνιστική του πρωταθλήματος. Αν το καλοσκεφτούμε όμως, η 3η αγωνιστική είναι αρκετά μακριά, καθώς μεσολαβούν το φιλικό κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στις 4/9, το παιχνίδι στην έναρξη της σεζόν με τον Παναργειακό (ορισμένο στις 11/9, που με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα είναι και η πρώτη σέντρα), καθώς επίσης και ένα μεγάλο ταξίδι στη Μυτιλήνη για τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στον Αιολικό. Άρα ουσιαστικά το επόμενο ματς με την Αχαϊκή θα γίνει σε ένα μήνα και μέχρι τότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

Στο τομέα των μεταγραφών και των διοικητικών εξελίξεων δεν έχουμε νέα, καθώς ο Κώστας Κατσουράνης είναι εκτός Πατρών και θα επιστρέψει τη Δευτέρα.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αγγελόπουλος