Ήττα με μικρή σημασία για Αχαγιά ’82

Φιλική ήττα γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης, η Αχαγιά ’82 από την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων με 70-81, στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαγιάς.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού το σημαντικό της αναμέτρησης ήταν ο κοινωνικός σκοπός, για τον οποίο διοργανώθηκε. Στο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις ενώ μεταξύ άλλων, τιμήθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Χρήστος Νικολάου και ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ, Ξενοφώντας Μπαχράς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπύρος Δεράος δεν είχε στη διάθεσή του, τον Θανάση Νικολόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, είχε όμως τον Παναγιώτη Τσεκλένη αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ισίδωρο Τσινόπουλο.

Οι παίκτες της Αχαγιάς 82, εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, πλησίασαν το σκορ σε ορισμένα σημεία, χωρίς ωστόσο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. «Ήταν ένα αρκετά χρήσιμο παιχνίδι για εμάς, στο οποίο παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι. Το σημαντικό ήταν η ενσωμάτωση του Τσινόπουλου. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά στην άμυνα και στις συνεργασίες μας. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, κοιτώντας δειλά δειλά την πρεμιέρα και περιμένουμε την επιστροφή του Νικολόπουλου», δήλωσε σχετικά ο προπονητής της Αχαγιάς ’82, Σπύρος Δεράος.

Στο μεταξύ, οι «κόκκινοι» την Κυριακή θα δώσουν προπονητικό διπλό με τον Προμηθέα στις 4 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαγιάς.