Η ώρα του ΝΟΠ

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα για τον ΝΟΠ, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι θα υποδεχθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» τη Χίο, με μοναδικό στόχο τη νίκη στην επιστροφή του στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών.

Οι «δαίμονες» του Βασίλη Λαμπάτου έχουν δουλέψει σκληρά τους τελευταίους μήνες για να μπορέσουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για τους επίσημους αγώνες τους. Έτσι λοιπόν στο Ναυτικό Όμιλο Πατρών βασίζονται και στην παρουσία των Πατρινών φιλάθλων στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, προκειμένου να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα βέβαια η Χίος είναι μία ομάδα, με μεγάλη ιστορία στο πόλο, όπως και ο ΝΟΠ και μία επικράτηση κόντρα σε αυτή, σίγουρα θα δώσει άλλο ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια στην πατρινή ομάδα. Ο Βασίλης Λαμπάτος θα έχει στη διάθεσή του για να επιλέξει ποιοι θα αγωνισθούν κόντρα στην Χίο, τους Λιμαράκη, Αθανασόπουλο, Κανελλόπουλο, Φυκούρα, Γκότση, Κωνσταντακόπουλο, Καλλιοράκη, Βικάτο, Δουρίδα, Αθανασίου, Τουλγαρίδη, Κανελλόπουλο, Παπάκος, Δίπλαρο, Πασσά, Νταλάπα.