Οι μεγάλες επιτυχίες του Π.Ο.Π.

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξώσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, αναφερόμενος στις επιτυχίες του συλλόγου:

«Με πολλά μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε στην Πάτρα η ομάδα μας, από την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου. Κορυφαίος ο ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ με το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα ΣΚΡΑΤΣ και είναι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ για το 2016.
Επίσης ο ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στα 4000Μ ατομικού πουρσουίτ πήρε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο, 8ος ο ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. και 9ος ο ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤ.
Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΟΥΡΣΟΥΙΤ 4000Μ η ομάδα μας πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με
τους : ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΥΛΟ – ΑΧΤΥΠΗ ΑΝΤΩΝΗ – ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ.

Στα 1000Μ ο ΚΑΛΑΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ δεν πήγε όπως θα περίμενε αφού διεκδικούσε μια θέση στα μετάλλια και αρκέστηκε στην 4η θέση, ο ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στην 7η και ο ΓΕΩΡΓ. ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ 10ος.
Στο αγώνισμα ΚΕΡΙΝ ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ πήρε την 7η θέση.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Το τριήμερο 23 έως 25 Σεπτεμβρίου στο προσκήνιο πέρασαν οι μικροί αθλητές της ομάδας μας συμμετέχοντας με 16 αθλητές στις Πανελλήνιες ημέρες Νεολαίας. Ήταν η πολυπληθέστερη ομάδα από τα 300 παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες. Η παρουσία των μικρών δεν πέρασε απαρατήρητη αφού κατέκτησαν πολλά μετάλλια και θέσεις κοντά στο βάθρο.
ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : 1ος στο Ατομ. Χρονόμετρο και 3ος στο 4cross.
ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ :2η στο Ατομ. Χρονόμετρο – 2η στο 4cross και 4η στην δεξιοτεχνία.
ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ : 5η στο Ατομ. Χρονόμετρο.
ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ : 6η στο αγώνισμα της Αντοχής
ΠΕΦΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ : 6ος στο 4cross. Ακόμα συμμετείχαν οι αθλητές : ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ –
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – ΚΟΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και ο ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην άλλη άκρη της Ελλάδας τις ίδιες ημερομηνίες η ανδρική ομάδα πήρε μέρος με 7 αθλητές Άνδρες και 1 Μάστερ στο ΔΙΕΘΝΕΣ Ποδηλατικό διήμερο Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι : Αχτύπης Αντώνης – Γιαννούτσος Μιλτιάδης – Μπουτόπουλος Γεώργιος – Σταματόπουλος Γεώργιος – Τζιμογιάννης Χρήστος – Καραγιάννης Ηλίας – Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος και ο Γκότσης Ανδρέας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝ

Την 2 Οκτωβρίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάραθων στην
Συμμετείχαν περίπου 60 αθλητές και λόγω της μεγάλης δυσκολίας της διαδρομής κατάφεραν να τερματίσουν περίπου 20 αθλητές. Μέσα σε αυτούς ήταν και όλοι οι δικοί μας αθλητές που συμμετείχαν, όχι όμως μέσα στην εξάδα. Ο Π.Ο. Πατρών συμμετείχε με τους : Σταματόπουλο Γεώργιο – Καραγιάννη Ηλία – Μπουτόπουλο Γεώργιο και Στεργίου Χρήστο.

ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σε δύο ιστορικές αναβάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου αντίστοιχα ο παίδας αθλητής μας Φραμπίτσης Δημήτριος ο οποίος έχασε την πρώτη θέση και στους 2αγώνες κυριολεκτικά πάνω στο νήμα. Την πρώτη θέση πήρε ο αθλητής του Κρόνου Νίκαιας Γάτης Γεώργιος Την 17η θέση στην Κατηγορία Ανδρών κατέλαβε ο Τρικαλινός αθλητής μας Ζαλαγκίτης Γεώργιος.

ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΠΛΟΥ

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η Ανάβαση Ομπλού με 86 συμμετοχές σε κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων-Μάστερ-Γυναικών-Οπεν. Πολλές οι διακρίσεις και τα μετάλλια για την ομάδα μας.
Τα πλήρη αποτελέσματα στη σελίδα του Ομίλου www.popatraw.gr

ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Εντυπωσιακός ο Δημήτρης Φραμπίτσης στις τελευταίες αναβάσεις της χρονιάς. Συμμετείχε στις αναβάσεις του Υμηττού 28/10 και της Πάρνηθας 30/10 στην κατηγορία των Παίδων όπου κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο, κρεμώντας στο στήθος του τα χρυσά μετάλλια. Επίσης στην γενική κατάταξη μεταξύ όλων των κατηγοριών (Α-Ε-Π) κατέλαβε την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα. Πολύ καλή εμφάνιση και από την Γιαννούτσο Μιλτιάδη που στην ανάβαση Πάρνηθας στην κατηγορία των Ανδρών πήρε την 6η θέση. Στην Πάρνηθα συμμετείχαν ο Τσούλος Αθανάσιος στους Άνδρες, οι Μιχαηλίδης Γεώργιος και Μόσχος Ιωάννης στους Μάστερ και ο Παίδας Κοροντζής Θεόδωρος.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Διπλό το χτύπημα της Κωνσταντίνας Κάρλου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου που συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΠΓΣ Λάρισας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Ατομική χρονομέτρηση και 4cross ήταν τα αγωνίσματα που κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου η πατρινιά πρωταθλήτρια. Να σημειώσουμε ότι η Κωνσταντίνα πριν 2 εβδομάδες είχε ένα τραυματισμό από πτώση κατά την διάρκεια προπόνησης όπου κατέληξε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων, με σοβαρά οιδήματα στο πρόσωπο και 2 σπασμένα δόντια. Το άτυχο συμβάν, δεν πτόησε την πρωταθλήτρια μας παρά μόνο την έκανε ποιο δυνατή.»