Η Ακαδημία αποκαθιστά την αλήθεια

Την αλήθεια για το ΠΕΑΚ «αποκαθήλωσε» ο προπονητής της Ακαδημίας των Σπορ, με τις παρακάτω δηλώσεις:

«Αναφορικά με σημερινό (7-9-16) σχετικό άρθρο  και γενικότερα τις αναλήθειες που αναγράφει το άρθρο του συντάκτη του site GREEK HANDBALL που αναφέρει ότι το ΔΣ του ΠΕΑΚ Πάτρας αποξήλωσε το τάραφλεξ της ΟΧΕ και του υποστρώματος που υπάρχει στο δάπεδο του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι:

«Γνωρίζω το γήπεδο στο Κουκούλι για 36 συναπτά έτη από το 1980 που πρώτο ασχολήθηκα με την χειροσφαίριση και όχι δια αλληλογραφίας ή πληροφόρησης δια μέσου άσχετων και κακόβουλων ανθρώπων με το άθλημα μας.

Το τάραφλεξ όπως μαρτυρούν και οι σημερινές φωτογραφίες είναι στην θέση του μαζί με το υπόστρωμα που δεν ανήκει στην ΟΧΕ, όπως το σχετικό άρθρο ισχυρίζεται. Έχω εμπιστοσύνη τόσο στο ΔΣ του ΠΕΑΚ Πάτρας που έχει  προγραμματίσει  όλες τις νόμιμες σχετικές ενέργειες για να αντικαταστήσει το τάραφλεξ   στο Κουκούλι με νέο δια της γ.γ.Α. για αποκλειστική χρήση των αθλημάτων χαντ-μπολ και βόλεϊ, όσο και στο ΔΣ της ΟΧΕ που έχει την αποκλειστική γνώση επί του θέματος  και ταυτόχρονα βοηθάει και στηρίζει το άθλημα μας στην πόλη μου, που περνά και αυτό με την σειρά μια «κρίση».

Επιτέλους ας πάψουν τα ψέματα και η διαστρέβλωση της αλήθειας από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό  στο άθλημα μας και γενικότερα στον αθλητισμό. Τέλος θέλω να ξανά τονίσω την εμπιστοσύνη μου προς το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ που προσπαθεί στα γήπεδα δικαιοδοσίας του  να εντάξει όλα τα αθλήματα,  χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποιο από αυτά».