Γκοργκόλης: «Σημαντική ένεση αυτοπεποίθησης»

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα» δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΚΑΟ Κορίνθου ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ Σπύρος Γκοργκόλης και συμπλήρωσε:

«Όμως το κυρίαρχο που πήραμε ήταν μια ένεση αυτοπεποίθησης, γιατί η ομάδα έχει δεχτεί τρομερή αμφισβήτηση για το εάν μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Νομίζω ότι με τον ΚΑΟ Κορίνθου δείξαμε ένα δείγμα από τι γίνεται στην προπόνηση καθημερινά, από το οποίο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και μπορέσαμε επιτέλους να το βγάλουμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο και στον αγώνα. Έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξουμε μερικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Κάποια παιδιά που προέρχονται από μεγαλύτερες Κατηγορίες πρέπει να προσαρμοστούν στη Γ’ Εθνική, η οποία έχει αρκετές ιδιαιτερότητες όσο αφορά το μπάσκετ και αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί από τη μια εβδομάδα στην άλλη».

-Συνεπώς ακόμη μαθαίνετε;

«Ναι ακόμη μαθαίνουμε και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον».

-Στο παιχνίδι με τον ΚΑΟ Κορίνθου αρκετοί έλεγαν ότι πολυτιμότερος ήταν ένας παίκτης που δεν σκόραρε, ο Κώστας Τρυφωνόπουλος, αλλά έδωσε ρυθμό στην ομάδα, συμφωνείτε;

«Πρόκειται για ένα παιδί που δεν τον ενδιαφέρουν τα προσωπικά του νούμερα, το ενδιαφέρει να λειτουργεί καλά η ομάδα και να έχει τους συμπαίκτες του ευχαριστημένους. Και αυτό είναι που θέλουμε να περάσουμε σε όλα τα παιδιά».