Φ. Φραντζής: «Έχουμε πλέον προσαρμοστεί»

«Νομίζω πως πλέον έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στην ξαφνική αλλαγή κατηγορίας που έγινε και μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι». Αυτά τόνισε ο Φίλιππος Φραντζής, όταν τον ρωτήσαμε εάν έχει ξεπεραστεί η αλλαγή Κατηγορίας με τον Έσπερο ΑΟΠΑ παραμονές της έναρξης της σεζόν να αναγκάζεται να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική ενώ προετοιμαζόταν για την Β’ Εθνική.

-Ποιος είναι ο στόχος;

«Nα βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη και αν είναι δυνατόν να καταλάβουμε μια εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην άνοδο χωρίς αυτό να μας δημιουργεί άγχος και «πρέπει» για να το πετύχουμε».

– Ποια η άποψή σου για τη φετινή Γ’ Εθνική;

«Έχει πολλές καλές και έμπειρες ομάδες και ακόμα και αυτές που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη διαθέτουν καλούς παίχτες και μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς με κανέναν αντίπαλο».

-Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τη νίκη στην Πετρούπολη;

«Η Πετρούπολη είναι μια καλή και νεανική ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και νομίζω την αδικεί η μέχρι τώρα πορεία της. Διψάει για την πρώτη νίκη και πρέπει να ακολουθήσουμε πίστα το πλάνο που θα μας δώσει ο κόουτς ώστε να αντεπεξέλθουμε και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως».

-Ο δικός σου στόχος;

«Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της με οποιοδήποτε τρόπο. Όπου με χρειάζεται ο κόουτς και οποίες οδηγίες μου δώσει να τις εκτελώ για να επιτυγχάνουμε νίκες και διακρίσεις».